IN THE PRESS

Een frisse tegenhanger van de Quote 500. De Salt 70 is een lijst met mensen die rijkdom creëren, ook zonder uitpuilende bankrekening, groot huis of dikke auto. Hun creditcard is gevuld met tijd!

Tijd voor avontuur, creativiteit, vrijheid, zingeving en het beleven van mooie avonturen. 

Aan 70 mensen wereldwijd; van bekende tot minder bekende namen; van nationaal tot internationaal; van topatleet, avonturier, kunstenaar tot en met ondernemer of buitenbeentje; aan allemaal, zijn dezelfde vragen gesteld. De mooiste antwoorden, tips en inzichten zijn verwerkt in dit boek.

Een lijst met de dwarsdenkers, creatievelingen, oude rotten, wereldverbeteraars en groene gouddelvers.  Lang verhaal kort: Naomi Neijssen hoort ook thuis in deze lijst.”

“Naomi Neijssen heeft met haar bedrijf SEEFD werkruimte in het eerste Upcyclecentrum van Nederland, waar ze afgedankte kledingstukken een 2e leven geeft. 

Niet alleen dat, de kleding zelf wordt kunst. Kleding is waardevol en verdient een langer leven dan één seizoen in iemands kledingkast.  

De mensen die mijn kleren dragen geloven hier ook in, zijn er trots op en willen dat graag laten zien. 

Wie bereid is om tegen de massa in te gaan en de wereld beter en mooier te maken is in mijn ogen een echte rebel with a cause!”