OPDRACHT
Ontwerp een Brand Identity voor het Buitenhuis

OPDRACHTGEVER 

Brand Urban Agency

OVER DIT PROJECT

Voor het Buitenhuis mocht ik een mooie en kleurrijke huisstijl ontwerpen. 

De vraag: Ontwikkel een creatieve huisstijl bij ons concept en voor onze beweging in het centrum. Onze beweging noemen we: Het Buitenhuis 

Deze beweging moet voor iedereen een welkome plek zijn. Alle bewoners van Buiten, van jong tot oud en vanuit verschillende culturen, moeten zich hier welkom voelen. De deur staat voor hen open. 

We willen dat de look & feel de Buitenaar enthousiasmeert om deel te nemen aan deze beweging. Wel willen graag dat je iets te creëert dat voor iedereen aansprekend is. De stijl moet prikkelen en tof zijn, maar het moet ook weer niet te urban zijn, want dat past niet bij Almere Buiten. We streven naar het wauw-effect, maar dan op een huiselijke en vertrouwde manier. 

En dat is goed gelukt! 

Verwacht vanuit het Buitenhuis verschillende leuke activiteiten zoals: een plek om met elkaar te experimenteren met programma (cultuur, kunst en spel). Informatie over de ontwikkelingen in het centrum. Een plek om met elkaar na te denken over de toekomst van het centrum. Een plek om elkaar (online) te ontmoeten.

Op naar die mooie toekomstvisie die samen met de ondernemers, de vastgoedeigenaar, bewoners & de bezoekers van Almere Buiten Centrum wordt er gecreëerd ⚗️