OPDRACHT
Ontwerp een Brand Identity voor 10Badenkaart.nl

OPDRACHTGEVER
10Badenkaart.nl

OVER DIT PROJECT
Voor 10Badenkaart.nl heb ik een Brand Identity ontworpen met een simpele en luxe uitstraling. De badenkaart is bedoeld om de gebruikers en de sauna’s te ontzorgen. Zodat er maximaal genoten kan worden van de saunabezoeken. 

Dit mooie concept wilde ik dan ook terug laten komen in de visuals. Waarvoor simpel en luxe de kernwoorden vormden tijdens het ontwerpen van alle uitingen. Zo is in 1 oogopslag te zien en aan te voelen waar de 10Badenkaart voor staat. En wat de beleving is die je krijgt bij het kopen van de kaart. Simpelweg genieten.

10Badenkaart.nl is dé online aanbieder van 10badenkaarten voor gerenommeerde saunacentra verspreid over heel Nederland. 10Badenkaart biedt de regelmatige saunabezoeker doorlopend voordeel en gemak.

De voordelen van deze kaart:
– laagste prijs garantie
– géén reserveringskosten
– géén transactiekosten
– géén boekingskosten
– géén andere extra kosten
– niet persoonsgebonden

10Badenkaart.nl is een initiatief dat een eerlijker en beter online verkoopkanaal wil creëren voor de gebruikers maar ook voor de deelnemende sauna’s. Voor kwaliteit sauna’s verspreid over het hele land, die hun (vaste) bezoekers rechtstreeks online willen bedienen, op voor iedereen goede voorwaarden.