OPDRACHT
Ontwerp een Event Identity voor het GROW festival

OPDRACHTGEVER
Urban Greeners & Floriade Almere 2022 B.V.

OVER DIT PROJECT
Voor het gloed nieuwe GROW festival heb ik een Event Identity ontworpen die niet misstaat tussen de stijlen en sferen van de grote festivals in Nederland. 

Daarnaast heb ik de doelstelling van GROW; een jonge doelgroep in aanraking laten komen met duurzaamheid, zodat ze de ambassadeurs van deze inspirerende trend worden, visueel aantrekkelijk gemaakt in alle online en offline uitingen van de Event Identity.

OVER GROW FESTIVAL
GROW festival brengt je een progressieve line-up op één van de mooiste plekjes in ons land. Het onbewoonde eiland Utopia! HIPHOP en Elektronische beats. Met uitzicht op de skyline van Almere.

En, omdat we daar toch al middenin de natuur staan, komen we gelijk met een mindblowing inhoudelijk programma waarin we samen een groene revolutie ontketenen.

GROW wordt georganiseerd door de Urban Greeners. De komende jaren ontwikkelen zij Utopia als living lab waar ze de beste en groenste uitvindingen testen en uitvoeren. Overnachten in een tiny-house? Flexwerken in een kas? Voedsel uit een bos? De Urban Greeners draaien hun hand er niet voor om. 

Het eiland wordt in 2022 onderdeel van de Floriade Almere 2022. De groenste wijk ter wereld. GROW is dus op onze manier al een voorproefje van die wereldtentoonstelling.

BEHIND THE SCENES

FISSA