OPDRACHT
Ontwerp een interieur dat aansluit bij de rebelse stijl van ondernemen van Professional Rebel

OPDRACHTGEVER
Professional Rebel

SAMENWERKING MET
George Justus (architect)

VRAAG: Ontwerp een interieur dat past bij onze Rebelse stijl van ondernemen en dat net zo speels is als wij. Het is belangrijk dat iedereen een eigen werkplek/bureau krijgt. Ons team zal variëren in grootte en de benodigde werkplekken dus ook. Naast werkplekken hebben we een goede vergaderruimte nodig, een plek waar we presentaties kunnen geven, een plek om onze expressies kwijt te kunnen, een plek om ons terug te trekken en een kleine keuken met een paar zitjes.

OPLOSSING: Na een paar goede brainstormsessies hebben we alle functies in kaart gebracht en in een logische volgorde geplaatst. Enerzijds hebben we gekeken naar flexibele oplossingen zodat niemand gebonden hoeft te zijn aan een vaste werkplek. Daarnaast hebben we alle functies in een routing geplaatst zodat er vanuit ontvangst tot de plek waar vergaderd, gepresenteerd en gewerkt wordt een prettige flow ontstaat die een speelse manier van gebruik stimuleert. Daarnaast hebben we een passende materiaalstaat ontworpen die aansluit bij de visie en de huisstijl van Professional Rebel.